Jolanda

 Hallo ouders,

Graag wil ik u mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Jolanda Hagedoorn-Panhuis en ik ben de eigenaresse en tevens leidster van het kinderdagverblijf de Libelle. Ik ben gehuwd met Chris en heb 3 kinderen. Tim van 19 jaar, Femke en Maike van 17 jaar.

Tot 2007 ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als administratief/commercieel medewerkster. Na diverse reorganisaties heb ik besloten iets anders te gaan doen en niet verder te gaan in mijn huidige functie in het bedrijfsleven.

In januari 2007 ben ik gestart met een 2-jarige opleiding voor SPW-3. Deze heb ik behaald in januari 2009. Hier heb ik stage gelopen bij diverse kinderdagverblijven. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in een kleinschalig kinderdagverblijf. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan die ik nodig had om voor mezelf een eigen kinderdagverblijf te starten.

Op 30 augustus 2010 is het kinderdagverblijf de Libelle geopend. Ik vang kinderen in mijn eigen huis op, in een sfeer die aansluit bij de thuissituatie. Ik heb maximaal 8 kinderen per dag en dat zal ook zo blijven.

Mocht u vragen hebben over het kinderdagverblijf of wilt u meer over mij weten, kunt u mij altijd bellen of mailen. De gegevens kunt u onder het kopje Contact vinden. Bedankt voor het bezoeken van mijn website.

Met vriendelijke groet,
Jolanda