FemkeTimMaike 0606

Iedere maand wil ik stukje schrijven over het wel en wee van mijn gezin met 3 pubers.

Voor de meeste ouders nog een ver van mijn bed show, maar voordat je het weet zijn ze 18 en hebben ze een vriendje of vriendinnetje en weten ze het allemaal wel. Je hoeft niet meer te helpen. Ze regelen het zelf allemaal wel, totdat het in de soep loopt. Dan kan moeder alsnog de stukjes lijmen....

Onze oudste, Tim, is bijna 19 en gaat nog 1 dag in de week naar school en werkt 4 dagen in de week in een magazijn. Na 2 jaar naar school en slagen, met 2 vingers in de neus, mag hij dit keer, voor niveau 3, flink aan de bak. Maar haast om te gaan beginnen met deze opleiding, heeft meneer niet. Met de instelling, komt het vandaag niet, komt het morgen wel, moeten de boeken nog besteld worden en moet er nog een laptop aangeschaft worden. Na herhaaldelijk roepen dat hij alles nog moet regelen, vind ik het wel prima en heb de instelling gekregen, "zoek het maar uit". 

Ben benieuwd of het allemaal gaat lukken, maar van mijn laptop blijft hij af......  Ach ja, en dan komt hij bij je en vraagt of hij je laptop mag gebruiken, want hij moet nog wat doen voor school...... Daar ga ik dan ..... “Tuurlijk”, hoor ik mezelf zeggen.

Mijn administratie blijft wel liggen, "wat vandaag niet komt, komt morgen wel", ............toch? 

Fijne dag!

Jolanda

pasfoto 4 jaar